torsdag 1 juli 2010

Höj blicken - smutskastning är stentrist

Det gör mig förbannad att det finns personer som inte respekterar vanlig hederlig hyfs och god ton. Nu senast är det en smutskastningskampanj som pågår mot vår huvudopponent Mona Sahlin. Det finns några personer som, i likhet med mig, är uppriktigt intresserade av att fokusera på politiken inför #val2010 och inte gräva ned oss i skyttegravar fulla av träck och gyttja. Två av dem som går i bräschen för det arbetet är Kent Persson och Mary X Jensen. Gott så.

Med detta sagt, offerkoftan är sannerligen oklädsam, oavsett vem det är som bär den. Jag räknar med omvänd vänlighet om liknande brev skulle cirkulera om Reinfeldt eller någon annan alliansare. Som man bäddar får man ligga.

Fler, blandat blått, rött:
Moberg, Tokmoderaten, Ankersjö, Rudenius. No Size Fits All tycker att Baylan ska ta ur bjälken ur ögat. Jag sträcker mig till att han kan ta av offerkoftan och hoppas att vi kan lämna den här debatten så fort som möjligt. Det finns ju så mycket roligare saker att debattera!

2 kommentarer:

  1. men vänta nu, det förekommer väl inga lögner i det där Sahlinskämtet?

    SvaraRadera
  2. Offerkoftan? Vem sätter på sig en sån? Är det bättre att ta på sig lögn-koftan, förtals-koftan, förövare-koftan eller propaganda-koftan? Tydligen!

    SvaraRadera