torsdag 17 mars 2011

Nyhetsbyrån - SVT 8 mars 2011


FOTO: Stefan Gustafson, SVT

Förra tisdagen var jag med i programmet Nyhetsbyrån i SVT för första gången. Programledare för Nyhetsbyrån är Sara Wennerblom Arén som tidigare lett bland annat Filmkrönikan. Panelen 8 mars bestod av statsvetarprofessorn Gunnar Falkemark, eder undertecknad samt museichefen Ted Hesselbom. Vi talade bland annat om det fina med nördar, revolutionen i Ryssland 1917 och jämförde den med Revolution 2.0 samt gick igenom att kungen äskat om mer pengar. Länk till programmet här.

3 kommentarer:

  1. Det här går inte att lämna okommenterat, angående Gunnar Falkemarks uttalande om att det är bara människor med utbildning som ska ha företräde för olika possitioner i samhället. Då undrar jag hur KORKAD får man vara när man sitter i den här typen av paneler. Så ARROGANT så omänsklig. Det är just den här typen av människor som är livsfarliga för sina medmänniskor. SKÄMS!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Det är bara en OND människa som kan uttala sig så stöddigt. Har absolut ingenting med utbildning att göra. Läs här Gunnar Falkemark:En människa kan inget... Alla människor kan ALLT...den läxan borde du har lärt dig som är utbildad.

    SvaraRadera
  3. Gunnar Falkemark; ta bort din kaxighet den klär dig dåligt. Människor kan BIDRA med olika saker under sin levnad. Såna som du som sitter och sorterar ut människor efter vad dom har för utbildning innan dom ens har fått en sortslig chans, du är livsfarlig för din medlöpare.

    SvaraRadera