söndag 13 september 2009

En del av monstret

Det var nog Nietzsche som sa att medan man ägnar sig åt att bekämpa monstret bör man akta sig för att bli en del av det. Jag tycker om att Freedom not Fear igår på plattan lyckades samla så många partier och intresseorganisationer. Jag uppskattar att vi fokuserar på sak, utifrån olika politiska perspektiv. Bäst av allt är att få träffa personer i verkligheten som brinner för integritetsfrågorna. Inför valet 2010 hoppas jag vi blir ännu bättre på att överbrygga det analog-digitala glappet för ju bättre vi förstår desto lättare blir det att jobba för gemensamma övertygelser utifrån olika ingångar.

Foton: Jonathan Rieder Lundkvist.

Glad ffp.
Jonas Sahlin, Fp Nacka och Annika Beijbom. Liberalt tillskott till alla piratister på FNF.

Fotografen Jonathan Rieder Lundkvist på bild i sin egen kamera. Stort tack för att jag fick använda dina bilder här!

Miljöpartiets Språkrör Maria Wetterstrand talade först på Freedom Not Fear igår. Det dallrar valrörelse i luften fast det är ganska exakt ett år kvar. Alltid lika trevligt att träffa Wetterstrand som är en bra förebild, hon är kompetent och intelligent. Wetterstrands mp är en sann konkurrent och ytterligare en anledning till att den liberala miljöpolitiken inom ramen för fp måste vässas inför 2010. Fp har en lång tradition av seriöst miljöarbete som vi gröna liberaler kan arbeta vidare med. I EP-valet framgick det att dynamisk grön politik attraherar unga personer, de som behövs för att förnya det politiska engagemanget.
2 kommentarer:

 1. Hej! Jag såg en teaser till dokumentären av triadfilm productions om cannabis, och vill tacka för att äntligen få veta att det finns politiska vänner som inte vill kasta in oss i en bunker och begrava oss där för all framtid.

  Skulle gärna vilja veta lite mer om du för fram frågan hos dina vänner och lite mer allnyttig information. :)

  Kommer följa din blogg häröver. Hade bra och hoppas att du svarar!

  MVH/ "Oggy"

  SvaraRadera
 2. Hej Oggy, vi får se hur det går. Vi har varit noga med att tydligt skilja på avkriminalisering och legalisering som två separata begrepp. Jag hoppas det kommer framgå när de klippt färdigt dokumentären. Får se vart det landar. Triadfilm och de som intervjuade var enormt ambitiösa och noggranna så jag tror slutresultat blir alldeles utmärkt oavsett vart man står i frågorna.
  Många hälsningar
  Annika

  SvaraRadera