torsdag 31 december 2009

Nya danser, nya chanser!

I slutet av november åkte jag till Taiwan. Under en veckas tid fick jag chansen att lära mig mycket mer om alltifrån klimateffekter till Taiwans relation till Kina.

Större delen av resan dokumenterades på min nya iPhone, resesällskapet - ytterligare sju personer från hela världen - var något mer analogt än jag och retade mig friskt för min nyfunna apparat-kärlek.

Mer om vad vi gjorde i Taiwan finns här från Japan Times och här från Miami Herald. Min egen text är på gång och kommer förhoppningsvis efter årsskiftet.Det har varit ett intensivt år! Jag vill passa på att tacka alla Folkpartister, liberala vänner, som på olika sätt bidragit under 2009, både inför valet till Europaparlamentet och för att ni på olika sätt är politiska förebilder. Jag vill särskilt nämna Anna Mårtensson, Seved Monke, Alexander Bard, Liberati, Cecilia Wigström, Eva Flyborg, Helene Odenjung, Cecilia Malmström, Anders Ekberg, Gröna Liberaler och Amanda Brihed/NSM. Och så många fler - ni vet vilka ni är.

När det gäller sociala medier ska jag hålla ett särskilt öga på Brit Stakston och Martina Lind under 2010. Och min favorittidning Fokus går från klarhet till klarhet, tack för så många bra texter under det gångna året. Den 7 januari lägger Folkpartiet Liberalerna i Göteborg fram förslaget till riksdagslistan och den 16 januari är det medlemsmöte. Efter det vet vi hur alla tre listor kommer att se ut inför valet 2010. Spännande!

Hoppas 2010 blir mycket bättre än 2009!

Gott slut och gott nytt år!

/Annika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar