måndag 20 april 2009

Susan Boyle - "I've never been given the chance before!"

Riksdagens Förstakammarsal, jag i talarstolen, Gröna Liberalers Riksmöte, lör 18 april 2009. Klicka på bilden för alla anföranden.
Idag publicerade GP-debatt mitt senaste inlägg till förmån för en större demokratisk förankring av Europavalet den 7 juni. Bra blandning idag på nätkommentarer och papperstidning.

Har äntligen tagit mig tid till att se Susan Boyle i Britains's got talent. Vilken pipa, och vilken svan! Inlägget rekommenderas varmt, framförallt när du känner dig lite omotiverad. Redan när Boyle säger "I've never been given the chance before" blir man rörd. Sången står för sig själv.
Idag talade jag med Europaportalen kring deras bloggdueller som i bästa fall kommer inspirera till ett större EU-engagemang och valdeltagande. Tills dess: lyssna till Susan Boyle när du behöver inspiration!
Imorgon tisdag bär det av till Dals-Rostock, senare i veckan hägrar Gnosjö, Nässjö, Kungsbacka med avslutning på veckan på Liberala Kvinnors konferens i Göteborg.

1 kommentar:

  1. Hej Annika!

    Bra inlägg på GP-debatt! Det är tråkigt att EP-valet är ett så glömt val. Personligen tycker jag att det är våra politiker som måste bära en del av skulden till detta. Det skulle inte vara så svårt att föra upp EU-frågor på agendan.

    Ett konstigt exempel var idag på nyhetsmorgon när Baylan och Schlingman debatterade möjligheten att få vård i andra EU-länder. Då visade det sig att S hade röstat tvärt emot vad de säger att de vill genomföra här i Sverige. Och då kanske det inte är så konstigt att våra förtroendevalda inte vill prata om EU eftersom man i flera falla uppenbarligen har en agenda i Bryssel och en i Sverige.

    Seved

    SvaraRadera