måndag 20 september 2010

Bokslut - avslut - adjö #val2010

Det kommer ta minst några dagar att hämta sig från #val2010. Alla förlorar på att Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen, det största problemet är vågmästarrollen och att alliansen inte får egen majoritet. I Göteborg ser det mörkt ut. Folkpartiet tappar som det ser ut just nu ett riksdagsmandat och det kommer Sd till godo. I kommunfullmäktige tappar Fp två mandat, Sverigedemokraterna ökar med två mandat.

val.se publiceras information löpande. På torsdag öppnar bokmässan i Göteborg, kom gärna förbi C02:52 och säg hej om du är på mässan.

Så här tycker Erik Ullenhag, partisekreterare i Fp:

3 kommentarer:

 1. Trist valresultat, särskilt med så mycket ökning för SD på i princip allas bekostnad.

  Väl kämpat iaf. Ha en bra paus nu ;)

  SvaraRadera
 2. Peter Ingestad to Polismyndighet., gefle.dagblad, gun.lauritzson, Hakan_Moller, helen.evertsson, hogsta.domstol., holger.gustafs., info, info, info, info, info, info, info, info, info, info, info, info, info, info, information, information, Ingela.af.Geij., ingemar.lundin, inger.jarl.beck
  show details 7:05 PM (0 minutes ago)

  Jag polisanmäler ICA-butiken i Solna-Bergshamra för brott mot livsmedelslagen.

  Kylavdelningen håller för hög temperatur sedan flera dagar.Jag har upprepade gånger påtalat detta utan resultat. Nu måste det bli rättssak.

  Jag yrkar maximalt skadestånd.

  ---

  Det rör sig möjligen om en korrumperad och samvetslös butikschef som sparar pengar på elförbrukningen. Men det får polisutredningen utvisa. Uppföljning är nödvändigt. Går de skyldiga fria, följer andra efter, och fusket och fifflet sprids som cancer i hela samhället. Därför måste samhällets reaktion bli tydlig, prompt och skarp. Exempel statueras. Underlåtenhet att genomdriva lag är OCLSÅ korruption!

  http://www.moderskeppet.net/showthread.php?p=227241#post227241


  - Peter Ingestad, Solna

  SvaraRadera
 3. Jag läste från Politisk Inkorrekt att du hjälper till att kartlägga en SD:are via AFA. Är det sant? Att du tipsar om vänsterpolitiker som rör sig i dessa våldskretsar för att de ska hjälpa till att spåra SD:aren?

  Du vet väl "kartlägga" innebär i AFA-kretsen? Hjälper du också nazister med kartläggning? Och om inte, varför? Vad är skillnaden mellan de båda grupperna?

  Jag hoppas verkligen inte att PI har rätt. Jag var nämligen folkpartist rätt länge (tjugo år.
  Jag vill inte tro att en fp:are sjunker så lågt.

  SvaraRadera