söndag 28 mars 2010

Valfläsk - årets första vallöfte


Klippet är från Huskvarna, igår lördag 27 mars 2010.

Alliansen har beslutat sig för att sänka skatten för pensionärer efter valet. Därmed är årets första vallöfte levererat. Detaljerna står bland annat i Regeringens pressmeddelande. Jag tycker det är glädjande att regeringen valt att prioritera den här gruppen nu och hoppas att skattesänkningen går att genomföra så snart som möjligt efter valet, förutsatt att Alliansen blir omvald. Innan vi vet ordet av är det vi som är gamla, det är viktigt att värna de äldre. Hoppas löftet är mer än valfläsk. Ler även i smyg åt bästa Hedin (c) som tycker det är vansinne att strössla mer över de pensionärer som var en del av den keynesianska tokstimuleringen som följde efter oljekrisen. Han har Capitalism i bloggnamnet av en anledning.

Fler:
Alliansens partiledare på DN-debatt, Darell, Björklunds nyhetsbrev, Klamberg, Wendt, Persson, Norrgård, Sundin, Frykman, SvD, Monke från 4 februari 2010, Jonlund, Altenberg, Expressen, GP, Boberg, UNT. Fp har ny bättre hemsida också, Lundberg creddar mer. Ska hinna ikapp Gredelin-debatten också, Hadley-Kamptz säger det som behöver sägas.

1 kommentar:

  1. Fläsk och fläsk, det behövs en skattesänkning för pensionärer! Det finns ca 1,7 miljoner pensionärer i landet Sverige. Frågan är om "dom är gamla"? Det är ett mycket bra löfte!

    SvaraRadera