fredag 14 maj 2010

Politik 2.0 - Göteborg 12 maj

Här är fortsättningen på gårdagens postning som handlade om 2.0 i Stockholm. Brit Stakston, bokens huvudförfattare, har gjort urvalet till Politik 2.0 av både medförfattare och politiker till boken och bloggen.

Huvudförfattaren Brit Stakston, Lilith Svensson (KD), Helene Odenjung (FP) , Rossana Dinamarca (V) och Professor Ulf Bjereld var några av gästerna i Göteborg i onsdags den 12 maj.

Liberala Studenters ordförande Pär Gustafsson tittade förbi tillsammans med Helene Odenjung vilket gladde mig mycket. De är några av de politiskt aktiva som förstår att den nya generationen väljare rör sig på nätet och att föryngring krävs. Fler som var där: Jimmy Sand, Mikumaria, Lyceum, Carnebro, MW, @tantagnes med @unwesen och så klart 365saker.se - Kalle Malmstedt och Maurits Vallentin. Vilket gäng! Tack alla ni som kom!

_____________________________________________

Lilith Svensson i TV4, jag har tidigare klippt in intervjun med Lilith Svensson från SVT:
Bjereld publicerade den här artikeln i Expressen igår torsdag om sociala medier och om att kunna släppa taget. Bland annat med anledning av Erik Laaksos artikel i Expressen och Brit Stakston i Expressen. Idag har GP tagit upp temat politik och sociala medier. I en artikel går man igenom hur Twitter innehållsmässigt inte alltid är politiskt. Kenny Genborg analyserar också hur #val2010 troligtvis inte blir det val där Twitter avgör valutgången.

Eder Förlagsredaktör passar på att önska trevlig helg! Det blir väldigt kul med #bokmassan i år!

2 kommentarer:

 1. Vad är den sanna orsaken att vissa värstingar döms aldrig t.ex. muthärvan i MIGGAN: jo, allra största katastrofen var inte i hemlandet som jag flydde; tvärtom, HÄR: MIGGANs handläggare FADIME BAKIR TAR BETALT (mutor). Eftersom jag är gömd asylsökande kan inte ens besöka polisen. Vart skulle jag anmäla sådana kriminella anställda?


  Mvh.

  m.jallow
  m.jallow@libia.com

  SvaraRadera
 2. Missa för allt i världen inte denna svenska journalists träffsäkra samtidsanalys. Krönikorna finns här:

  www.korta.nu/jc

  SvaraRadera