torsdag 11 februari 2010

Federley och #ursulagate

När får man ha på sig vad och under vilka former? Oklart hur Aftonbladet tänkte när de bestämde sig för att "avslöja" Fredrick Federley och resan med hans alter ego Ursula till Gran Canaria. Federley hade redan rapporterat utförligt från resan. Storm i ett vattenglas, någon?

Se Fredrick Federley tala om sociala medier i den här sändningen från som Falkevik/Östmar/Nyström själva säger "Garage-TV" d.v.s Sweet Sunday Web Crunch:


Mer #ursulagate:
Brit Stakston, Nikke Lindqvist, Simon Sundén.

___________________________________________________


Idag presenterade utbildningsminister Björklund och högskoleminister Krantz den nya lärarutbildningspropositionen. Mer på DN-debatt, bloggat av Liberala Ledare och Folkpartisterna Runo Johansson, Anna Lundberg och Rasmus Jonlund. Första klippet är från presskonferensen. I det andra klippet intervjuas Björklund av Fp:s Niki Westerberg som arbetar med sociala medier för Folkpartiet sedan en tid tillbaka. Westerberg är en verklig tillgång i arbetet med sm, hon är smart och ser vilka möjligheterna är för cyberstrategier i #val2010 och kommande val. Jag är jätteglad att Westerberg har börjat och att jag redan fått förmånen att träffa henne AFK!
1 kommentar:

  1. Såg att fredrick själv kommenterat "ursulagate" här: http://www.youtube.com/watch?v=XvhEztlnZO4

    SvaraRadera