onsdag 17 februari 2010

Kampen om liberalismen by Bard och Norberg

Alexander Bard och Johan Norberg om Liberalism, från Timbro ikväll, #. Mycket underhållande och informativ politisk debatt, bambuser är oslagbart.En hemsk och sann historia om diskriminering har just drabbat min vän Amanda Brihed via arbetsförmedling och arbetspsykologer. Tack vare henne har jag transitionerat från analog till digital. Briheds egen transition är av ett annat slag, utan rosa fjäderboa och orangea hotpants. Vi känner varandra från integritetssvängen, Liberati, Fp och via Människorättsnätverket Svart Måndag och evenemang som Amanda Brihed roddat. Mer av Jens Odsvall, Per Pettersson, Michael, Trollhare. Själv har jag sökt ansvarig sakkunnig på rätt departement för att se hur lagstiftaren har tänkt att ta itu med alla medborgares rätt till lika behandling.

I Fp-landet tar Madeleine Sjöstedt, kultur- och idrottsborgarråd i Stockholm, nätet på allvar tillsammans med sin stab och för in mer och mer dialog i sitt arbete. Föredömligt. Riksdagsledamoten Fredrik Malm gjorde debut i utrikespolitiska debatten.

1 kommentar:

  1. Det både bra och viktigt, att det blir ett engagemang mot orättfärdighet. Personer i en sådan tjänsteställning med makt över andras väl, ve och framtid. Måste det kunna ställas krav på.

    SvaraRadera