onsdag 10 februari 2010

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel

Idag publicerar Expressens Niklas Svensson nyheten att skolministern tagit med hustrun på tjänsteresa i regeringsplanet. Hoppas att det går att reda ut på ett bra sätt, att redovisningen är korrekt och att privatutgifter betalas ur egen ficka.



Igår sent publicerade Newsmill Jojo Lagers och min artikel om hur vi talar om självmord - att många helst undviker att tala om det. Jojo Lager är modig som vågar berätta att hon själv är rullstolsåkare efter ett självmordsförsök. Uppspelet till artikeln kom av Hanna Hellquists postning som var något av det modigaste jag läst på länge. I sammanhanget bör även Ann Heberlein (sommar i P1 2009) och Danuta Wasserman nämnas, båda har jobbat med frågorna länge på olika håll. Någon frågade hur Lager och jag kan vara aktiva i Liberati och driva frågor om psykisk ohälsa. Det finns fler i Liberati som gör det.

Fp Stockholm går från klarhet till klarhet. Madeleine Sjöstedt och Lotta Edholm jobbar stenhårt på att Stockholms invånare ska få mer att säga till om. Det arbetet har idag uppmärksammats av SvD. Fram till den 7 mars kan alla bidra med sina tankar och funderingar kring Stockholm, det ska jag också göra: här. Även Kulturbloggen har kommenterat Fp Stockholms sm-strategi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar