söndag 20 juni 2010

#brollopet - Kronprinsessbröllopet

Ingen har sammanfattat det bättre än Katrine Kielos i dagens AB efter gårdagens kronprinsessbröllop. Leve brudparet! Ned med monarkin. Monarkin är onekligen förförisk. Jag önskar brudparet all lycka! Det är få förunnat att få hitta varandra och som det verkar faktiskt genuint älska varandra! Det bästa med Prins Daniel är ju att han, precis som Kronprinsessan är så rejäl och vanlig i den mest positiva av alla bemärkelser.

Bästa talet hölls av Prins Daniel (formerly known as Daniel Westling). Vilken kärlek!Näst bästa talet hölls av Olle Westling, Prins Daniels far. (The father of the bridegroom.) Värme och uppriktighet!På totalen har rapporteringen varit positiv och jag är en emotionell rojalist. Det tar inte bort att det finns en rad fördelar med att inte ärva sitt ämbete utan faktiskt göra sig förtjänt av det.

I ärlighetens namn är jag säker på att om Kronprinsessan skulle ställa upp i ett val så skulle hon vinna med hästlängder. Det blev ett himlastrålande spektakel! Ljuvligt!

_______________________________________

Fler:
Mary X Jensen, Carina Boberg, Kent Persson, Sörliden, Hilmansson, Hall. Nyhetsbyråerna bojkottade bröllopet, eklateringen med klipp, Medierna i P1.

Uppdaterat: Fagerberg, Helena von Schantz.

Några ideologiska republikaner: Jonlund, Froby, Altenberg, Tegnvallius.

Väldigt åt vänster: Svensson.

Svensk Damtidning, Der Spiegel, Le Monde, Twitter #brollopet, Ebba von Sydows kungliga bröllop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar