tisdag 24 augusti 2010

Jimmy Sand, ekologism och posthumanism

I fredags publicerade Expressen vår artikel om Miljöpartiet. Alexander Bard (länk Liberati), Erik Laakso, Anders Svensson och jag anser att bara för att Maria Wetterstrand är en mycket sympatisk person behöver man inte älska Miljöpartiets politik.

För dem av er som inte läst tidningen Fokus reportage om Wetterstrand så finns länken här. I slutet av artikeln finns den passage där Wetterstrand vägrar tala om havet, ett avsnitt som Johan Norberg sedermera tog upp under sin debatt mot Wetterstrand i Almedalen. Seminariet blev ett av politikerveckans bästa och arrangerades av magasinet Neo. Moderator var Sanna Rayman och paneldeltagarna Wetterstrand och Norberg (läs: Johans egna reflektioner från debatten). Det är samma debatt som Jimmy Sand tar upp i sin postning nedan.

Debatten börjar drygt 14 min in. Först ser man mest Johan Ingerö (alltid briljant).Jimmy Sand har bjudit in till bloggdebatt och postar sitt första inlägg här. Det är även uppföljning på en tidigare postning Sand gjorde här. Jag måste vänta till imorgon med att svara.

Sand har taggat sitt första inlägg på:
, , , , , , , , , , , , , ,
Jag följer hans exempel och taggar nästan likadant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar